Ett gott skratt förlänger livet




Klippet framkallade magmuskler, aldrig skrattat så mycket i mitt liv som den här helgen. Jäklar vad jag trivs med mitt jobb, kunde fan inte ha det roligare. Nog för att det är jobbigt att klättra i berg för att nå fram till kunderna men det är så sjukt värt det när man alltid får sig ett gott skratt under färden.


Glömde berätta lite om förra veckan eftersom jag varit rätt dålig på att uppdatera. Blev ifyllning av tatueringen i onsdags, massage och middag med min kontaktperson och Biljard med jobbet i torsdags (för att lära känna varandra), på fredagen firade jag Frida, i går blev det en öl efter jobbet o sen åkte jag hem och idag blev det bara jobb och sen hem.


I torsdags anmälde jag mig också som hårmodell hos en frisörsalong på söder. "Jobbet" ska utföras på tisdag OM jag nu fick bli "the one". Vore kul, behöver ju klippa håret innan studenten, lite väl spontan kände jag mig efteråt då jag kom på att de kan klippa hur som hellst och även kommer att färga håret. Har ju inte en aning om hur jag kommer se ut till studenten i så fall. Men, men vi får se hur det blir, är ju inte säkert att det är just jag som får agera hårmodell. Vore jävligt roligt ändå.


Nu ska jag snart kolla på big brother och efter det ska jag plugga innan ajg går och lägger mig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback