Första semesterveckan avklarad

 
Otroligt dåligt bloggat senaste tiden... Har bott i Spånga hos hjärtat i 2 veckor, kom hem i torsdags och sen dess har jag inte använt datorn. Här har ni i alla fall en bild  på oss ifrån midsommarafton. Hoppas ni alla hade en fin midsommar!
 
Så what have I been up to?!
jobbade fram till förra söndagen sedan gick jag på semester. Började den med ett besök på vårdcentralden måndag morgon 10:15 med beskedet urinvägsinfektion -Jaaaaay... eller?

I torsdags tog vi en tripp till Danderyds sjukhus för att lämna 6 rör med blodprover - Weeeei... eller? Blev lite shopping före och efter inför midsommar. Köpte en klänning (den på bilden), en tunika, skor och världens finaste trenchcoat. Fick även en spontan present av sötnosen, ett silverhalsband med ett hjärta. Så nu är mitt "M" utbytt, använt det frekvent med få undantag sedan 5 år tillbaka.
 
På Midsommarafton var vi på skansen med pappa och sedan på fest hos en kollega. Var en helt okej midsommar faktiskt.
Nu ska vi snart in till stan och äta en tidig middag med Dannes pappa sen blir det väl hem och glo på 7th heaven, som jag var tvungen att börja om från början eftersom jag glömt vilket avsnitt jag var på. I morgon blir det tatueringsbritsen igen och på tisdag ännu ett besök på Danderyd.
 
Skickar in en bild på tatueringen i morgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback