Crazy-day

 
Bilden  har ingenting med inlägget att göra mer än att det är roligare att läsa om där finns en bild... och kanske lite för att jag vill visa upp mitt mästerverk till inredning.
 
Lovade er ett roligt inlägg till kvällen och jag måste säga att det har varit en minst sagt rolig och inspirerande dag på jobbet.
Jag och en kollega tänkte hålla motivationen upp genom att under arbetsdagen få in 3 helknasiga ord i samtal med kunder. Efter lite tankekraft från andra medarbetare hade vi orden: Ankdamm, Gäddhäng och Chokladhjul att jobba med. Men i stället för att bara köra ensamma var det 2 kollegor till som hakade på vår motivations-lek.
 
Vi fick dessutom börja dagen med en tävling internt i vårt team. Två & två skulle vi sitta och tävla mot de andra. Den ena fick ta samtal i 30 minuter medan den andra lyssnade och sedan bytte man roller. Fick dock inte in något utav orden i de samtalen. Vi har haft det ganska lugnt de senaste veckorna så det blev inte så många samtal. Efter Lunch var det back to normal, var och en på sin plats, inte lika kul men då började vi trycka in orden i alla fall. Försök få in gäddhäng på ett smidigt sätt i supportsamtal  om varför TV-kanalerna inte fungerar. Men omöjligt var det inte, fick in alla 3 tillslut, creds till ena kollegan som tryckte in alla ord i ett enda samtal.
 
Har även skaffat mig en toyboy på jobbet. Känner mig smickrad när det första han säger när han kommer in på jobbet är "Varför är alla så snygga idag?!" och kollar på tre av oss. Tack & bock. Mycket oskyldigt flirtande har det varit de senaste dagarna också. Mycket pikhumor. Han kommenterade även efter 10 min på jobbet att han inte fått sitt dagliga "nyhets-mail" av mig. Brukar ibland skicka en länk med en rolig artikel ur en tidning till honom. Hittade till slut en på aftonbladet som jag skickade över. Ska hellst vara riktiga nyhetstorka-artiklar. Idag fick det bli en om en kvilla i USA som åkt fast för grov rattfylla på en leksaksbil. Sedan skulle jäveln ha massage på kvällskvisten.
 
Kul är det i alla fall när man trivs på jobbet och alla får en att skratta och le. Vi är verkligen som en familj nere i vårt hörn på kundservice. Jag har hittat min lycka i mina kollegor.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback